Slujbă de binecuvântare a lucrărilor efectuate la Compartimentul de Boli Infecțioase Copii din Arad. Pentru acest proiect Arhiepiscopia Aradului a donat 20.000 euro

IPS Timotei a sfințit miercuri Compartimentul Clinic de Boli Infecțioase Copii al Spitalului de Urgență Județean Arad. Pentru reamenajarea secției spitalicești, Arhiepiscopia Aradului a donat suma de 20.000 euro.

Un ajutor pentru renovare a venit în urma campaniei Cu drag pentru viitor. Aceasta a fost organizată de eparhia arădeană în parteneriat cu Asociația Cetatea Voluntarilor. La apelul de donare au răspuns mii de arădeni și mai multe instituții. Lucrările de renovare vor continua anul viitor cu etajul inferior.

După slujba de sfințire, Arhiepiscopul Aradului a mulţumit tuturor ostenitorilor, binefăcătorilor, conducerii spitalului şi cadrelor medicale pentru buna colaborare.

La final, atât președintele asociației cât și colectivul medical au mulţumit Înaltpreasfințitului Părinte Timotei pentru slujba de binecuvântare a lucrărilor de renovare şi pentru buna colaborare şi susţinere de-a lungul timpului.

Foto credit: Arhiepiscopia Aradului

Comentarii Facebook


Știri recente