Slujbă arhierească la biserica Sf. Parascheva din Strehaia

Duminică, 18 ianuarie, Preasfințitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, va efectua o vizită pastorală în parohia Strehaia. Cu acest prilej, ierarhul mehedințenilor va săvârși Dumnezeiasca Liturghie în biserica cu hramul “Sf. Cuv. Parascheva”, având alături un distins sobor de preoți și diaconi.

„Preasfinția Sa va oficia și slujba de sfințire a capelei din curtea bisericii, construită cu mare trudă de preoții slujitori, susținuți de comunitate. Părintele paroh Ion Irinel Troacă face aleasă poftire enoriașilor și celorlalți credincioși din împrejurimile urbei să ia parte la bucuria duhovnicească a comuniunii euharistice, spre a petrece câteva ceasuri în rugăciune și în ascultarea cuvântului lui Dumnezeu”, după cum ne-a transmis după cum ne-a transmis Cătălin Cernătescu, Redactor Ştiri Episcopia Severinului şi Strehaiei.

Răspunsurile stranei vor fi date de către grupul psaltic “Sf. Gheorghe” de la Catedrala episcopală din Turnu Severin, condus de Arhid. Drd. Mircea Pădureanu.

La finalul slujbei, Părintele Episcop va rosti cuvânt de învățătură și de binecuvântare.

Comentarii Facebook


Știri recente