Site-ul Episcopiei Ortodoxe Române a Ungariei

Una dintre eparhiile Patriarhiei Române din afara granițelor țării cu o bogată activitate mediatizată și online este Episcopia Ortodoxă Română a Ungariei.

Pe site-ul www.ortodoxia.hu sunt postate frecvent știri și informații legate de comunitatea ortodoxă românească din Ungaria, dar și de organizarea și funcționarea eparhiei, precum și alte materiale informative de actualitate din viața întregii Biserici Ortodoxe Române.

Interfața este accesibilă și pune la dispoziția utilizatorului linkuri utile și legături cu Centrul de presă al Patriarhiei Române, fiind postate, totodată și materialele din cadrul Jurnalului TRINITAS TV, dar și alte emisiuni în care sunt abordate aspecte ce țin de viața românilor ortodocși din Ungaria. Nu lipsesc de pe site eseurile teologice. Spațiul virtual oferă șansa utilizatorului să intre în legătură cu reprezentanții Bisericii noastre din Ungaria prin intermediul rubricii „Răspundem cititorilor”.

Site-ul Episcopiei Ortodoxe Române a Ungariei urmărește, de asemenea, să contribuie la o apropiere mai mare între românii din Ungaria, cei din țara mamă, dar și cei care trăiesc pe alte meridiane ale lumii, aceștia putând interacționa prin intermediul paginii web.

Comentarii Facebook


Știri recente