Site-ul Editurilor Patriarhiei Române oferă acces gratuit la cărți de rugăciune și de teologie

La inițiativa Părintelui Patriarh Daniel, librariacartilorbisericesti.ro oferă acces gratuit la peste 20 de cărți de rugăciune, de teologie și de patristică.

Astfel, doritorii pot citi direct de pe telefonul mobil Acatistul Intrării Domnului în Ierusalim, Acatistul Preasfintei Treimi, Rugăciuni la vreme de boală și necaz și Istoria și Acatistul Icoanei Maicii Domnului ,,Bucuria tuturor celor necăjiți”.

Mai sunt disponibile un catehism, poezii religioase, texte duhovnicești scrise de sfinții Bisericii și cărți care tratează subiecte precum spiritualitatea Sfintelor Paști, satul românesc sau personalitatea lui Mihai Eminescu.

Cărțile de teologie pot fi accesate la acest link. Sau pot fi găsite în secțiunea „Cărți electronice – acces gratuit”. După ce se intră pe titlul dorit, sub descrierea cărții se va încărca formatul ei digital, cu opțiunea de vizualizare pe ecranul complet.

Aceste „merinde pentru suflet” au fost publicate online în contextul Anului omagial al pastorației părinților și copiilor, dar reprezintă un real folos și în perioada actuală, când, pentru a limita progresul pandemiei de Covid-19, oamenii stau mai mult acasă și navighează online.

Comentarii Facebook


Știri recente