Sfințirea paraclisului Spitalului Municipal din Băilești

În cea de-a treia zi a Sfintelor Paști, astăzi, 7 mai 2013, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, alături de un sobor de preoți și diaconi, a săvârșit Sfânta Liturghie și slujba de sfințire a Paraclisului cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, din cadrul Spitalului Municipal Băilești, județul Dolj.

„La eveniment a participat un număr mare de credincioși, iar la finalul Sfintei Liturghii, preoții Gabriel Sună și Gheorghe Nițu au primit rangul bisericesc de sachelar, pentru osteneala depusă la ridicarea sfântului locaș. De asemenea, primarul Municipiului Băilești, Cornel Pistrițu, a primit o Gramată de mulțumire și apreciere din partea Mitropoliei Olteniei, pentru implicarea și sprijinul acordat la construirea Paraclisului Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

La dubla bucurie duhovnicească de astăzi, prilejuită de sfințirea noii biserici și de prezența la eveniment a Mitropolitului Olteniei, au fost prezenți numeroși pacienți și cadre medicale, în frunte cu managerul acestei unități spitalicești, Mirela Țibreanu.

Comentarii Facebook


Știri recente