Sfințirea noului corp al spitalului ”Sfântul Spiridon” Iași

La Spitalul Sfântul Spiridon din Iași s-au inaugurat miercurea aceasta două din cele trei tronsoane ale Unității de primiri urgențe, în urma unor lucrări complexe de extindere și modernizare, informează TRINITAS TV.

La eveniment a luat parte și Înalpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Ierarhul a săvârșit o slujbă de sfințire a noului spațiu, în prezența corpului medical, dar și a autorităților de stat, locale și județene.

Prin lucrările demarate la Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași s-a realizat o dublare a spațiului de tratament. De asemenea, noile saloane vor fi dotate cu aparatură medicală de ultimă generație.

Lucrările desfășurate la Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași sunt realizate integral cu fonduri de la Ministerul Sănătății.

Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon este centrul cu cea mai mare adresabilitate la nivelul întregii regiuni a Moldovei, fiind un spital de o importanță strategică pentru această zonă.

Comentarii Facebook


Știri recente