Sfințire de troiță de sărbătoarea Sfintei Treimi la Parohia Teșila I

De praznicul Sfintei Treimi, credincioșii Parohiei Teșila I, din localitatea Valea Doftanei, Protoieria Câmpina, au participat la slujba de sfințire a unei troițe tradiționale amplasată pe drumul principal al localității. Slujba de sfințire a fost săvârșită de cei doi preoți ai parohiei în prezența a peste 80 de credincioși. Troița sfințită a fost realizată în anul 1950, iar acum a fost restaurată și împrejmuită potrivit stilului său tradițional.

Cu ocazia acestui eveniment religios, toți credincioșii, care s-au rugat împreună cu noi la această frumoasă slujbă de sfințire a troiței, au primit iconițe și au participat la o agapă care a dat acestui moment prilejul unei întâlniri de suflet între preoți și credincioși, a declarat părintele Răzvan-George Topală, coslujitor la Parohia Teșila I, Valea Doftanei.

Comentarii Facebook


Știri recente

La Moinești va fi organizat un concert de colinde

Protoieria Moinești va organiza săptămâna viitoare un concert de colinde intitulat „Isihia Nativității”, în parteneriat cu Primăria Moinești, la Centrul Cultural „Lira” din municipiu. Evenimentul de miercuri, 6 decembrie, va începe de la ora 18:00.…