Sfârşit de an şcolar la Liceul Ortodox din Oradea

La Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea a avut loc festivitatea de încheiere a anului şcolar. După intonarea imnului naţional, a fost săvârşit, în curtea şcolii, un Te Deum, la care au participat elevi, profesori, părinţi şi alţi invitaţi, iar corul „Diacon Nicolae Firu”, dirijat de prof. arhid. Ştefan Lakatos, a dat răspunsurile la slujbă, informează „Ziarul Lumina”.

Părintele prof. Dorel Leucea, directorul adjunct al liceului, a arătat că la moment de bilanţ se cuvine ca fiecare să-I mulţumească lui Dumnezeu şi i-a îndemnat pe elevi ca odihna din timpul vacanţei să fie una constructivă, împletită cu lectura şi cu rugăciunea.

Diriginţii i-au premiat, apoi, pe elevii merituoşi, înmânându-le diplome şi premii constând în cărţi şi reviste oferite din partea şcolii. Pe lângă premierea pentru rezultatele obţinute la clasă, au fost evidenţiaţi elevii care au obţinut rezultate la concursurile şcolare naţionale sau la diverse activităţi extraşcolare, precum şi profesorii care i-au îndrumat şi i-au pregătit pentru a ajunge la astfel de performanţe.

La final, pr. prof. Dorel Leucea le-a mulţumit dascălilor pentru profesionalismul şi dăruirea de care au dat dovadă şi în acest an şcolar – ceea ce se reflectă în mulţimea premiilor şi în performanţele obţinute de elevi -, precum şi părinţilor elevilor pentru colaborarea cu şcoala. Liceul Ortodox orădean îşi desfăşoară activitatea pe mai multe niveluri de învăţământ: preşcolar, primar, gimnazial şi liceal, iar personalul didactic se bucură de sprijinul şi purtarea de grijă a Preasfinţitului Sofronie, Episcopul Oradiei, precum şi de sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor.

Comentarii Facebook


Știri recente