Sfântul Nicolae, Bucuria Copiilor

La Editura Basilica a apărut cartea de colorat Sfântul Nicolae, Bucuria Copiilor. Autoarele volumului sunt Ani-Eliza Busuioc și Cristina Ionescu-Berechet.

În Cuvânt-înainte, Ani-Eliza Busuioc a evidențiat modelul de viață creștină a Sfântului Ierarh Nicolae.

Sfântul Nicolae a primit de la Dumnezeu atât de multă bucurie, încât aceasta s-a revărsat cu generozitate asupra tuturor celor care aveau nevoie de ajutor. Prin viața sa dedicată lui Dumnezeu și prin faptele lui de milostenie, el a devenit, în conștiința credincioșilor, Moșul cel bun, care dăruiește bucurie neașteptată, a precizat Eliza Busuioc.

Cartea de colorat Sfântul Nicolae, Bucuria Copiilor este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. În cadrul cărții se regăsesc desenate întâmplări și minuni din viața Sfântului Ierarh Nicolae pe care cititorii au posibilitatea de a le colora.

Lucrarea poate fi cumpărată de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piaţa Gării de Nord, nr. 1-3, ieşire Calea Griviţei), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).

De asemenea, lucrarea poate fi vizualizată pe site-ul www.colportaj.ro şi poate fi comandată la adresele: [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 0737. 145. 184.

Mai multe apariții editoriale AICI.

Comentarii Facebook


Știri recente