Sfântul Ioan Maximovici sărbătorit de românii din Spania

Parohia Ortodoxă Română din Las Rozas de Madrid – Spania, şi-a sărbătorit sâmbătă, 02 iulie 2016, ocrotitorul spiritual, pe Sfântul Ioan Maximovici.

În aceasta zi de sărbătoare, la Sfânta Liturghie au coslujit Părintele Dorin Sas din Parohia Valdemoro, Părintele Protoiereu Ilie Tabarcia din Parohia Villalba şi Părintele arhim. Macarie Bărgăvanu de la Sediul Episcopiei. La slujba euharistică au fost prezenţi numeroşi credincioşi din alte parohii învecinate.

Parohia românească din Las Rozas de Madrid funcţionează cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Timotei, Episcopul Ortodox Român al Spaniei şi Portugaliei şi cu purtarea de grija a Părintelui Protos. Nicodim Moldovan. Parohia a luat fiinţă în urmă cu două luni, fiind cea mai tânără comunitate a Episcopiei. Ea îşi desfăşoară activitatea provizoriu într-un spaţiu situat în C/Luarca, 11 Las Rozas de Madrid, Spania.

Sfântul Ioan Maximovici este ocrotitorul spiritual al credincioşilor care rezidează în oraşul Las Rozas de Madrid, Majadahonda şi împrejurimi.

Comentarii Facebook


Știri recente