Sesiune festivă de închidere a proiectului „Alege Școala!” în Episcopia Tulcii

Episcopia Tulcii și Federația World Vision România au organizat miercuri, 3 iulie 2013, sesiunea festivă de închidere a Proiectului „Alege Școala!”. Întrunirea a avut loc la Mănăstirea Celic-Dere. Au participat preoți și profesori de Religie implicați în proiect, coordonatori responsabili din partea Patriarhiei Române și a Ministerului Educației. A fost prezent și Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii.

În cadrul Episcopiei Tulcii au fost înscriși în proiect 46 de preoți și profesori de Religie, beneficiari fiind 426 de copii din mediul rural și urban. 138 de copii au participat la tabere de creație organizate de Patriarhia Română.

La final, ierarhul le-a oferit diplome de vrednicie celor ce s-au remarcat în mod deosebit în realizarea acestui proiect la nivelul Episcopiei Tulcii.

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, proiectul Alege Școala! a fost implementat de către Fundația World Vision România în parteneriat cu Patriarhia Română, prin Sectorul teologic-educațional, beneficiind de finanțare nerambursabilă de la Fondul Social European, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 2 „Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii”, Domeniul major de intervenție 2.2 „Prevenirea și corectarea părăsirii timpurii a școlii”.

Comentarii Facebook


Știri recente