Sesiune de informare la Centrul Social Sfântul Vasile al Asociației Vasiliada

Centrul Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost „Sfântul Vasile”, al Asociației Vasiliada, ONG patronat de Mitropolia Olteniei, a organizat pentru beneficiari, în ziua de marți, 26 februarie, o sesiune de informare cu privire la efectele nocive ale consumului excesiv de alcool, după cum ne-a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

În cadrul evenimentului, specialiștii din cadrul centrului le-au prezentat unui grup de 35 de beneficiari riscurile la care se supun cei care depășesc măsura consumului de alcool.

„Această activitate se înscrie în programul Centrului nostru, care urmărește reinserția socio – profesională a persoanelor fără adăpost, dat fiind că unul dintre motivele pentru care oamenii rămân fără adăpost este dependența de alcool”, a precizat părintele diacon Sorin Pârvănescu, coordonatorul Centrului „Sfântul Vasile” din Craiova.

Comentarii Facebook


Știri recente

Săptămâna în imagini: 20 – 26 mai 2024

Sfinții Împărați Constantin și Elena sunt sărbătoriți cu mare evlavie în lumea ortodoxă, fiind considerați ocrotitorii creștinilor și ai Bisericii. Cu această ocazie, multe biserici din întreaga lume și-au sărbătorit hramul, una dintre ele fiind…