Ședința lunară a Protopopiatului Ortodox Beclean

Centrul Misionar Social și Cultural „Sfântul Apostol Andrei” din Beclean a găzduit luni, 15 aprilie, ședința lunară a preoților din Protopopiatul Ortodox Român Beclean. Întâlnirea a fost prezidată de părintele Protopop Doru Zinveliu alături de preacuviosul părinte stareț Paisie Iloaie de la Nușeni și secretarul Protopopiatului, pr. Badale Lucian.

Potrivit corespondentului Radio Renașterea în protopiatul Beclan, Pr.Claudiu Zinveliu, în timpul ședinței de lucru s-a prezentat programul liturgic obligatoriu al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului pentru perioada Postului Mare, s-au discutat probleme legate de administrarea fondurilor APIA, au fost prezentate unele probleme ale preoților cu proprietățile parohiale, a fost discutată o propunere a părintelui stareț Paisie (Nușeni) în legătură cu intensificarea lucrării misionar-sociale în perioada Postului Mare, prin care se angajează să ajute 100 de persoane nevoiașe din Protopopiat. A fost menționată importanța cercurilor preoțești și programul întâlnirilor pentru luna aprilie.

După cum informează radiorenasterea.ro reuniunea sa încheiat cu felicitarea preoților care s-au născut în luna aceasta și cu îndemnul părintelui Protopop Doru Zinveliu: „Post ușor și cu folos” tuturor colegilor preoți împreună cu familiile lor și credincioșii pe care îi păstoresc.

Comentarii Facebook


Știri recente