Ședință de lucru la Protopopiatul Moldova Nouă

La orele dimineții zilei de 22 aprilie 2013, a fost oficiată Liturghia Darurilor mai înainte sfințite în biserica cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din localitate, în cadrul căreia s-au împărtășit toți preoții protopopiatului. Din sobor au făcut parte pr. Remus Căta – Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Moldova Nouă, pr. Gheorghe Țibuleac – Parohia Răcășdia și pr. Iulius Guiman – Parohia Sasca Montană.

În prima parte a ședinței dl. Miloș, maior în cadrul ISU Caraș-Severin a prezentat și explicat preoților măsurile de prevenție care trebuiesc luate în perioada sărbătorilor pascale, iar în partea a doua a ședinței, Mihai Ciucur, inspector pentru activități cu tineretul al Episcopiei Caransebeșului, a prezentat rezultatele studiului sociologic „Împreună pentru copiii noștri”, studiu realizat în perioada februarie-martie 2013 în parohiile protopopiatului Moldova Nouă.

La final, s-au discutat și analizat diferite aspecte de ordin administrativ și gospodăresc cu care se confruntă în prezent parohiile noului protopopiat.

Comentarii Facebook


Știri recente