Seară duhovnicească la Cluj

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români filiala Cluj-Napoca organizează joi, 7 aprilie, o nouă seară duhovnicească, la care este invitat pr. prof. univ. dr. Vasile Vlad, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad, după cum ne informează Radiorenașterea. Părintele profesor va participa, începând cu ora 18:00, în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, la Pavecernița Mare, iar la final va adresa un cuvânt de învățătură pe tema Rugăciunea și viața. Te rogi precum trăiești, trăiești precum te rogi. După conferința din catedrală, pr. prof. Vasile Vlad se va întâlni cu tinerii, cu care va purta un dialog pe marginea nelămuririlor lor, întâlnire care va avea loc în Amfiteatrul Facultății de Chimie (foto), str. Arany Janos, nr. 11, Cluj-Napoca.

Nu este pentru prima dată când pr. prof. Vasile Vlad este invitat de studenții clujeni, prezența sfinției sale la Cluj dovedindu-se în timp extrem de folositoare tinerilor și nu numai, după cum argumentează duhovnicul studenților, pr. Ciprian Negreanu.

„Pr. prof. Vasile Vlad a fost chemat la noi de mai multe ori, este un om care ne-a atras prin rigurozitate, prin atenția cu care vorbește, tot ce spune dânsul este foarte bine argumentat, nimic nu este întâmplător spus și prin seriozitatea cu care privește viața duhovnicească, cu care sfătuiește tinerii, lucrurile minunate pe care le-a făcut în parohia dânsului. Toată osteneala pe care am cunoscut-o la dânsul de ani de zile ne-a făcut să-l chemăm din nou”, a spus părintele Ciprian Negreanu.

Comentarii Facebook


Știri recente