Seară de tineret la biserica de la Coroana din Bistrița

Tinerii din protopopiatele Bistrița, Beclean și Năsăud se vor întâlni joi, 30 octombrie 2014, la biserica de la Coroana din orașul Bistrița pentru a vorbi despre rolul muzicii în viața lor, potrivit Radio Renaşterea.

Întâlnirea, organizată de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși a județului Bistrița-Năsăud, va avea loc de la ora 16:30, după terminarea rugăciunii de seară. Invitatul acestui eveniment va fi interpretul de muzică populară Grigore Sâmboan, redactorul șef al postului de Radio Renașterea, a declarat inspectorul eparhial pentru tineret din județului Bistrița-Năsăud, Părintele Tudor Mudure.

„După terminarea slujbei de seară, tinerii vor avea ocazia de a interacționa și de a dezbate acest subiect de interes comun și anume rolul muzicii în viața lor. Mai mult decât un hobby, muzica este un mijloc de a crea legături dintre oameni, precum și un mod de exprimare. La acest eveniment sunt așteptați tinerii din județul Bistrița-Năsăud, dar și preoții implicați în asociațiile tinerilor creștini ortodocși de la parohiile de care aparțin”, a mai spus Părintele Tudor Mudure.

Întâlnirea va continua cu participarea tinerilor la spectacolul folcloric „Dă Doamne la lume bine” care va avea loc de la ora 18 la Teatrul de vară din Bistrița. La final va fi organizată o agapă frățească la sediul Asociației Filantropia Ortodoxă din municipiu.

Comentarii Facebook


Știri recente