Se licitează 15 tablouri pentru construcția AfiOM, un proiect îndrăzneț destinat tinerilor timișoreni

Prezentat de inițiatori drept cel mai ambițios proiect social pentru tinerii timișoreni, Complexul AfiOM, are nevoie de susținători pentru a demara construcția în primăvara anului viitor.

Pentru acest lucru va fi organizat duminică un eveniment de strângere de fonduri.

Se licitează 15 tablouri realizate de artiști consacrați, dar și amatori: Delia și Vlad Corban, Sorin Drăgoi, Suzana Fântânariu, Romeo Ioan, Livia Mateiaș, Marinela Măntescu Isac, Ecaterina Neagu, Lia Popescu și Silvia Râncu Trion, dar și de artiștii amatori Horațiu Dejan și Monica Cosma.

Evenimentul va avea loc duminică de la ora 18.00, la Casa del Retro din Timișoara (Rezervări la numărul de telefon: 0773.933.192).

Există și posibilitatea participării online. Înscrierile se fac la acest link. Întregul eveniment va fi transmis în direct de QubTV și pe pagina de Facebook AfiOM.

„A fi OM e super-tare. Mă refer la acei oameni din viața fiecăruia, care atunci când eram jos – ne-au ridicat, la probleme – ne-au ajutat și în momentele grele – sfaturi bune ne-au dat. Pentru ceea ce suntem azi, și ei au un merit. Am credința că prin AfiOM putem deveni «acest OM» din viața tinerilor noștri. Vom demara construcția AfiOM și pentru turnarea fundațiilor avem nevoie de 300.000 de euro. Ne bazăm pe sprijinul tău, alege a fi OM. Mulțumim”, a declarat Romeo Miskolczi, manager de proiect.

Complexul AfiOM presupune o construcție modernă care include un cămin pentru tinerele mame aflate în criză de sarcină, un centru pentru proiecte și activități cu tinerii, o sală de sport la standarde competiționale, o grădiniță deschisă tuturor, dar și cu locuri sociale.

De asemenea, în vecinătatea clădirii se va construi Paraclisul Ortodox „Sfinții Români” aparținând Arhiepiscopiei Timișoarei.

AfiOM este un proiect bazat pe sprijinul întregii comunități a orașului și pe încrederea acordată de către Primăria Municipiului Timișoara, se precizează pe site-ul oficial al proiectului.

Vezi și: Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși va fi organizată în 2023 la Timișoara, după trei ani de întrerupere

Sursă foto: Facebook / AfiOM

Comentarii Facebook


Știri recente