Sărbătoarea în Arhiepiscopia Aradului

La 4 iunie 2013 Înalt Preasfințitul Timotei, Arhiepiscopul Aradului a împlinit vârsta de 77 ani, prilej binecuvântat pentru ostenitorii Centrului eparhial și preoțimea arădeană, pentru oficialitățile locale și pentru credincioșii care au dorit să fie prezenți la acest moment aniversar, de a exprima sentimentele lor de prețuire și de fiască dragoste pentru părintele sufletesc, de a-i ura ani mulți, cu sănătate deplină și frumoase realizări în slujirea Bisericii Mântuitorului Hristos, după cum ne-a mărturisit Pr. Vasile Pop.

În sala de festivități a reședinței arhiepiscopale, însoțind mulțimea buchetelor și coșurilor cu flori, reprezentanții Prefecturii, Consiliului Județean, Primăriei Mun. Arad, Poliției Județene, Jandarmeriei, Armatei, au dorit să onoreze momentul festiv și au felicitat pe arhipăstorul eparhiei arădene. Prof. Univ. Dr. Aurel Ardelean, Președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a transmis, în numele comunității academice arădene, asigurarea înaltei aprecieri față de cel activitatea și personalitatea celui sărbătorit. Profesorul Simion Jarco a asigurat pe Înalt Preasfințitul Arhiepiscop Timotei de dragostea și prețuirea ortodocșilor sârbi din Municipiul și județul Arad. În numele clerului și credincioșilor eparhiei, Preacucernicul Preot Mircea Bupte, Consilier social, a elogiat dăruirea și consecvența în slujire a IPS Timotei, ierarh autentic al Bisericii lui Hristos, model al purtării responsabilităților față de fiii sufletești, a demnității eclesiastice și sacerdotale.

Chiriarhul, cu adâncă smerenie și modestie, a mulțumit Părintelui ceresc pentru anii dăruiți, cu tot ceea ce a realizat spre binele Bisericii străbune și celor prezenți pentru sentimentele și bunele urări exprimate.

Comentarii Facebook


Știri recente