Sărbătoare la Căminul-Spital din Săliște

La Unitatea de Asistență Medico-Socială din Săliște, județul Sibiu, la sărbătoarea Acoperământului Maici Domnului și cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor, a fost săvârșită Sfânta Liturghie de către protopopul de Săliște, Ioan Ciocan, iar în soborul de preoți s-au mai aflat parohul Ioan Sas, pr. Nicoale Bădilă și pr. Florin Radu, informează „Ziarul Lumina”.

După săvârșirea Sfintei Liturghii, părintele Ioan Ciocan a ținut un cuvânt de învățătură, în care a adus mulțumire lui Dumnezeu Întreit în Persoane și Maicii Domnului, apoi a adus un cuvânt de mângâiere persoanelor în vârstă care au participat la Sfânta Liturghie. De asemenea, pr. Ioan Ciocan a felicitat conducerea spitalului și a primăriei pentru purtarea de grijă a persoanelor asistate în această unitate.

Momentele festive au continuat cu împărțirea darurilor și a iconițelor oferite din partea Protopopiatului Săliște și a Primăriei Săliște celor 80 de persoane aflate în grija căminului-spital. Au rostit cuvinte de mulțumire directorul unității medicale, dr. Ioan Chera, și parohul Ioan Sas, iar primarul Horațiu Dumitru Răcuciu i-afelicitat pe toți cei prezenți.

Comentarii Facebook


Știri recente