Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Lucrările pe Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului continuă și în această perioadă. Se lucrează la parter, între cota 0 și cota +9, în toate cele 11 loturi convenționale în care a fost împărțit nivelul, și au început lucrările la nivelul I.

„Se lucrează în continuare la nivelul parterului între cotele 0 și 9. De asemenea, a început lucrul la nivelul etajului 1 între cota 9 și cota 18. La nivelul parterului am ajuns la un procent de execuție inclusiv cu planșeul care acoperă cota + 9 la circa 80-85 % procent de execuție, iar la nivelul etajului între cotele 9 și 18 s-au executat deja circa 20 % din volumul total de lucrări. Se execută în continuare lucrări de armătură, armătură rigidă, armătură flexibilă, suduri la aceste armături. Se execută cofraje, se toarnă betoane, deci toate activitățile pe care le-am desfășurat și acum”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Dan Dumitrescu, diriginte de șantier.

În momentul de față se lucrează în două schimburi cu un efectiv mărit de muncitori.

Credincioșii de pretutindeni sunt așteptați să așeze cărămida lor la ridicarea celui mai important lăcaș de cult al românilor ridicat de la Revoluție încoace. Modalitățile prin care puteți contribui sunt mai multe și despre fiecare puteți afla accesând site-ul catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente