Sănătatea și securitatea la locul de muncă

Până pe 11 martie, în Episcopia Severinului și Strehaiei se vor desfășura șase seminarii de informare despre „Sănătate și securitate la locul de muncă”. Primul dintre ele a avut loc, ieri, în Sala „Nestor Vornicescu” a Centrul eparhial din Turnu Severin, celelalte urmând să se țină în cele cinci protopopiate, informează TRINITAS TV.

Întrunirile sunt organizate în cadrul proiectului POSDRU: „PREGĂTIREA RESURSELOR UMANE PENTRU VALORIFICAREA ȘI PROMOVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL NAȚIONAL”.

Prin intermediul acestor întruniri angajații Bisericii au fost informați cu privire la legislația din domeniile securitatea și sănătatea în muncă și situații de urgență. Au fost prezentate de asemenea și aspecte practice ale aplicării reglementărilor legale de actualitate.

Proiectul vizează creșterea gradului de adaptabilitate al angajaților, asigurarea sănătății și securității la locul de muncă și promovarea formelor flexibile de organizare a muncii prin metode inovatoare și noi practici de lucru în domeniul patrimoniului cultural. Informații suplimentare se pot obține de pe site-ul patrimoniuepiscopiaseverinului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente