Rugăciuni pentru victimele accidentului rutier din Cehia

Patru români au murit, iar alţi trei au fost răniţi, în urma unui accident rutier produs marți dimineața, 29 martie 2016, pe autostrada  D5 (Praga – Nurenberg), în dreptul orașului Plzen, din Cehia, în care au fost implicate două autovehicule înmatriculate în România, un camion și un autoturism, după cum informează Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit informaţiilor furnizate până acum pe site-ul oficial al Ministerului de Externe, camionul a lovit din spate autoturismul, care a fost proiectat în parapetele de protecție de pe marginea autostrăzii. Cei trei supraviețuitori au fost transportați la Spitalul Universitar din Plzen.

Preotul și comunitatea credincioșilor Parohiei ortodoxe române din Praga au rostit rugăciuni miercuri, 30 martie, pentru iertarea păcatelor și odihna sufletelor persoanelor decedate în urma accidentului rutier. În continuare, la parohia românească din Praga sunt rostite rugăciuni pentru însănătoșirea grabnică a celor trei răniți, după cum ne-a transmis Părintele Andrei Danciu, parohul Bisericii „Sfântul Arhanghel Mihail și Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” din Praga.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…