Renumitul preot buzoian, Părintele Mihail Milea, va vorbi în conferinţă online despre „Chemarea la bine”

Părintele Mihail Milea, cleric buzoian renumit în mod special pentru activitatea sa în plan social-filantropic, va vorbi în 26 mai, de la ora 19:00, despre „Chemarea la bine”.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români (ASCOR) şi  Asociația pentru copii și bătrâni (APCSB) Sfântul Hristofor care împlinesc anul acesta 30, respectiv, 5 ani de activitate.

Conferința online, al cărei invitat este Părintele Mihail Milea, va fi transmisă live pe paginile de facebook ASCOR București și TRINITAS TV.

Părintele Mihail Milea va vorbi despre „Chemarea la bine” și valabilitatea acesteia în orice situație, prin prisma experienței sale în cadrul Fundației pentru copii „Sfântul Sava” din Buzău. Prin Fundaţia pe care a fondat-o în urmă cu aproape 30 de ani, clericul pune în practică binele pentru a veni în sprijinul semenilor.

De atunci şi până în prezent, preotul buzoian a luat în grija sa bătrâni abandonaţi, pe care îi hrăneşte şi îi găzduieşte la aşezămintele înfiinţate de el la Năeni, Ulmeni, Câmpeni, Bana Ana. De asemenea, are grijă şi de femei cu copii, aflate în situaţii dificile, care primesc sprijin la Centrul „Violenţa în Familie”.

Foto credit: ActiveNews

Comentarii Facebook


Știri recente