Relansare. Site-uri noi pentru Mitropolia Americii și Episcopia Canadei

În data de 8 iunie 2017 au fost lansate noile site-uri oficiale ale Mitropoliei Ortodoxe Române a celor două Americi (www.mitropolia.us) și ale Episcopiei Ortodoxe Române a Canadei (www.episcopia.ca).

Noile site-uri sunt construite cu o interfață grafică atractivă. Acestea sunt responsive (design-ul și conținutul se adaptează în funcție de rezoluția dispozitivului de pe care sunt accesate), sunt user friendly și permit afișarea unei game largi de conținut precum text, imagini, video și audio.

Toate informațiile și resursele sunt disponibile în limbile română și engleză pentru site-ul Mitropoliei, și în limbile română, engleză și franceză pentru site-ul Episcopiei.

Salutăm inaugurarea noilor site-uri ale Mitropoliei și Episcopiei Canadei. Ne bucurăm de grafica deosebită și de conținutul bogat. Sperăm ca acestea să fie o prezentare potrivită a activităților pastoral-misionare, educaționale, culturale și social-filantropice al celor două Eparhii românești de pe continentul nord american, a declarat IPS Mitropolit Nicolae.

Paginile web oferă noutăți și informații despre activitățile pastoral-misionare, cultural-educaționale și sociale desfășurate în cadrul Mitropoliei Ortodoxe Române a celor două Americi și a Episcopiei Ortodoxe Române a Canadei.

De asemenea, cele două site-uri oferă informații despre istoricul, structurile administrative și organizațiile interne ale celor două eparhii, precum și despre biografiile și itinerariile pastorale ale celor doi ierarhi. Nu în ultimul rând, site-urile pun la dispoziția utilizatorilor directoare cu informații despre parohiile și preoții eparhiilor, precum și alte resurse cu un conținut ortodox, a declarat Alexandru Popovici, din cadrul Mitropoliei Ortodoxe Române a celor două Americi.

Lansarea acestor două pagini web vine să întâmpine nevoile pastoral-misionare ale celor două eparhii românești de pe continentul Nord American. Principalul scop al acestor site-uri este de a oferi credincioșilor, dar și celor care sunt interesați să descopere Ortodoxia, acces facil la actualitățile religioase din cadrul eparhiilor și a parohiilor,

În perioada următoare vor fi adăugate viețile celor mai importanți sfinți români, dar și americani, precum și un număr însemnat de resurse catehetice, ambele disponibile atât în limba română, cât și în cea engleză.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente