Radio Trinitas emite pe două frecvențe noi

Radio Trinitas emite pe încă două frecvențe. Postul de radio al Patriarhiei Române poate fi acum recepționat în Cernavodă și Mangalia.

Frecvențele au fost deschise pe 29 septembrie și vor acoperi cele două orașe din județul Constanța.

Frecvența pe care poate fi ascultat Radioul Patriarhiei Române, pentru orașul Cernavodă, este  97,1 MHz.

În Mangalia Radio Trinitas emite pe frecvența 98,9 MHz.

Totodată, Radioul Patriarhiei Române poate fi ascultat în aplicația Radio Trinitas sau pe site-ul oficial.


În prezent, Radio Trinitas emite pe 55 frecvenţe terestre, acoperind peste 85% din teritoriul României, la care se adaugă o frecvenţă via satelit pentru Europa: Satelit EUTELSAT 16A. Emisiunile sunt realizate în studioul central de la Bucureşti şi în studiourile locale de la Iaşi, Sibiu şi Craiova.

Postul de radio al Patriarhiei Române a fost înfiinţat în anul 1996, la iniţiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în vremea slujirii sale ca Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei.

La Radio Trinitas ascultătorii pot audia zilnic Sfânta Liturghie, Vecernia și alte slujbe, dar și emisiuni despre evenimentele religioase. De asemenea, pot asculta programe de folclor românesc, știri și dezbateri despre probleme actuale ale vieții sociale și culturale.

Foto Credit: Facebook / Radio Trinitas

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…