PS Timotei Prahoveanul a resfinţit biserica „Sfântul Ioan”-Moși din Bucureşti

Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul a resfinţit duminică biserica Parohiei „Sfântul Ioan”-Moși din Bucureşti, în urma încheierii lucrărilor de consolidare şi restaurare, informează Ziarul Lumina.

După slujbă, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor a oficiat Sfânta Liturghie.

La predică, ierarhul a subliniat că Dumnezeu ne aşteaptă în biserică pentru a ne oferi binecuvântarea Lui.

„Această lucrare va găsi întotdeauna un moment pentru a ne robi, iar atâta vreme cât suntem robiți, suntem ținuți ca de niște lanțuri puternice, care nu ne îngăduie să ne apropiem de Dumnezeu. Ruperea acestor lanțuri ale neputințelor personale, ale unor foarte preocupante griji pe care le avem față de lucrurile acestei lumi, se va produce atunci când Îl vom căuta pe Dumnezeu în Biserica Lui”.

„În această biserică, dar și în altele, Dumnezeu ne așteaptă pentru a ne dărui binecuvântarea Sa. Biserica este locul în care Dumnezeu lucrează, iar puterea celui rău nu are stăpânire asupra noastră”, a precizat Preasfinția Sa.

Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul a oferit, din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, distincţii şi diplome celor care au contribuit la lucrările efectuate asupra lăcaşului de cult.

Foto credit: Ziarul Lumina / Mihnea Păduraru

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Comentarii Facebook


Știri recente