PS Sebastian: Să-L slujim pe Dumnezeu așa cum ni L-au propovăduit oamenii sfinți!

Preasfințitul Părinte Sebastian a slujit duminica aceasta în Parohia Dranovățu, comuna Găneasa. Episcopul Slatinei și Romanaților a oficiat slujba de resfințire a Bisericii Sfântul Ierarh Nicolae din comunitate, informează site-ul oficial al Eparhiei.

La finalul Sfintei Liturghii din 21 mai 2017, ierarhul a vorbit despre gravitatea orbirii duhovnicești.

Cine vede și cine este orb, așadar? Aceasta ar trebui să fie întrebarea pe care să ne-o adresăm astăzi! Și să ne răspundem prețuind minunile și învățătura Mântuitorului Hristos, pentru că spre slava Sa și spre mântuirea noastră a fost toată lucrarea Lui, a spus Preasfinția Sa.

PS Sebastian a subliniat importanța Sfinților Împărați Constantin și Elena în istoria creștinismului.

Să-L slujim pe Dumnezeu așa cum ni L-au propovăduit oamenii sfinți, singurele și adevăratele repere ale vieții noastre spirituale, nu luându-ne după mintea noastră mai înainte de a ne sfinți viața, a îndemnat Preasfinția Sa.

Pentru lucrările realizate la locașul care a fost resfințit, ierarhul a oferit mai multe distincții. Pr. Decebal Trașcă, parohul comunității a primit Diploma de ctitor, iar Pr. Sorin Flendescu a primit demnitatea de sachelar. De asemenea, Chiriarhul a acordat Distincții de vrednicie și altor persoane care s-au implicat în restaurarea și înfrumusețarea locașului de cult.

Comentarii Facebook


Știri recente