PS Iustin alături de tineri la Întâlnirile din inima Maramureșului

Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, a participat marțea aceasta la Tabăra Întâlnirile din inima Maramureșului împreună cu 40 elevi premianți la diferite concursuri școlare.

Tabăra a avut loc în Stațiunea Izvoare – Cabana Brazi II –iar programele religioase au fost oficiate în biserica Schitului Sfântul Ioan Botezătorul din Poiana Soarelui – Izvoare, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cadrul evenimentului din 20 iunie 2017, au participat premianți la concursul Icoana și școala mărturisirii, participanți la Olimpiada Națională de Religie și discipline teologice, precum și liceeni cu rezultate deosebite din Baia Mare care au fost premiați de Fundația Nicolae Steinhardt.

Ediția a doua a evenimentului a fost pusă sub titlul Imaginile din viața noastră și au fost abordate diverse teme cu conținut cultural, artistic, ecologist, sportiv, patriotic și religios.

Întâlnirile cu caracter educativ au fost coordonate de Preoții Milan Bălan, consilier eparhial în cadrul Sectorului Educațional, și Alexandru Gaborean, inspector pentru catehizarea tineretului, împreună cu profesori și colaboratori voluntari.

Comentarii Facebook


Știri recente