Protopopiatul Sector 6 Capitală îşi va lansa în curând noul site

Joi, 5 februarie 2015, în cadrul întrunirii Cercului pastoral-misionar nr. 1 din Protopopiatul Sector 6 Capitală, părintele protoiereu Costel Burlacu a anunţat lansarea, în viitorul apropiat, a site-ului protoieriei, informează “Ziarul Lumina”.

Cercul pastoral s-a întrunit la Biserica „Înălţarea Domnului“ din cartierul bucureştean Drumul Taberei şi a fost dedicat Anului omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii azi. Cercul pastoral misionar nr. 1 din Protopopiatul Sector 6 Bucureşti, coordonat de părintele Ioan Enache Sibianu de la Parohia „Sfântul Vasile cel Mare“-Cotroceni, se întruneşte periodic în vederea purtării de discuţii pe teme actuale de pastoraţie, în condiţiile unei mari metropole. Pr. Bogdan Petru Tudose de la Parohia „Înălţarea Domnului“ a lecturat un referat privind activitatea pastoral-misionară a parohiilor.

Părintele protoiereu Costel Burlacu a oferit preoţilor detalii despre noul site al protoieriei, care va conţine, pe lângă reflectarea activităţilor bisericeşti de la nivel central, şi activităţile pastorale şi misionare ale tuturor parohiilor din Sectorul 6. În acest sens, toate parohiile sunt invitate să furnizeze detalii despre programul liturgic şi pastoral-misionar pe care îl desfăşoară, mai ales în ceea ce priveşte activităţile cu tinerii. De asemenea, părintele protoiereu i-a îndrumat pe preoţii prezenţi la întrunire să deschidă pagini de internet ale parohiilor, pe care să le actualizeze permanent, pentru o mai bună vizibilitate la nivelul comunităţilor locale.

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…