Protoieria Ploiești alături de sinistrații din parohia Jitaru, Slatina

Un tir încărcat cu peste 12 tone de alimente, haine și produse de primă necesitate va pleca mâine, 28 august 2014, de la Ploiești în zonele afectate de inundații din județul Slatina.

Ajutoarele au fost strânse de credincioșii parohiilor din Protopopiatul Ploiești, în cadrul campaniei „Solidari cu familiile sinistrate din Oltenia”.

„Am strâns vreo 6 tone de alimente, însemnând untdelemn, zahăr, făină, paste făinoase, plus vreo 6 tone de cereale și îmbrăcăminte. Pe lângă alimentele pe care le-am strâns din Protoieria Ploiești s-a adăugat și o cantitate de alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte adusă de la Protoieria Urlați. În urma Permanenței Centrului Eparhial s-a stabilit ca toată această cantitate să fie distribuită în Parohia Jitaru, din Protopopiatul Slatina, Episcopia Slatinei și Romanaților”, a declarat pentru Radio TRINITAS Părintele protopop Ștefan Mușat.

Colecta s-a desfășurat și cu sprijinul autorităților locale și județene, în special al Prefecturii Prahova și Inspectoratului pentru situații de urgență.

Comentarii Facebook


Știri recente