Protoieria Onești a oferit dotări în valoare de 17000 de lei secției de Pediatrie a spitalului local

Protoieria Onești a achiziționat recent mai multe dotări pentru secția de Pediatrie a Spitalului Municipal „Sf. Ierarh dr. Luca” din Onești. Valoarea sprijinului este de 17.000 de lei, fonduri strânse prin intermediul a trei colecte.

Primele două colecte s-au realizat în cadrul celor două concerte caritabile de Crăciun organizate de Asociația Patmos a protoieriei: unul susținut de Corala „Armonia” din Constanța la Catedrala „Pogorârea Duhului Sfânt” din Onești și celălalt susținut de Grupul Psaltic „Cuviosul Daniil Sihastru” al protopopiatul.

Cu banii care s-au strâns, protoieria a achiziționat un fotoliu pediatric de consultații în valoare de 6.000 lei și două concentratoare de oxigen în valoare 7000 lei.

Foto: Protoieria Onești

La a treia colectă au contribuit nouă parohii din Onești, care au strâns 4.000 de lei și au cumpărat draperii pentru 12 dintre saloanele secției de Pediatrie a Spitalului Municipal „Sf. Ierarh dr. Luca”.

Acestea erau necesare pentru a asigura confortul micilor pacienți, mai ales pe timp de vară, când temperatura creștea mult în saloane.

Foto: Protoieria Onești

Un alt proiect al Protoieriei Onești este Masa Bucuriei, prin care se oferă zilnic hrană caldă pentru 100 de persoane nevoiașe.

Foto credit: Facebook / Ioan Bârgăoanu

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Comentarii Facebook


Știri recente