Proiectul „Tineri, plantăm pentru viaţă!”

Filiala Sector 2 şi filiala Sector 4 Capitală ale Ligii Tinerilor Creştini Ortodocşi împreună cu Parohia Parcul Călăraşi – Vergului şi Mănăstirea Antim au implementat sâmbătă, 14 noiembrie 2015, proiectul Natura – darul lui Dumnezeu pentru oameni.

„Acţiunea a fost numită «Tineri, plantăm pentru viaţă» şi a constat în plantarea a aproximativ 2000 de puieţi de gorun şi stejar pe terenul pus la dispoziţie de Mănăstirea Antim în localitatea Bucşani, judeţul Dâmboviţa. A fost o acţiune benefică pentru cei peste 50 de tineri voluntari care au participat cu entuziasm şi dăruire la plantare. Acţiunea «Tineri, plantăm pentru viaţă» va continuă şi în primăvară anului 2016”, a precizat Pr. Ciprian Tudor, preşedinte LTCOR Sector 2.

După cum informează Pr. Ciprian Tudor, acţiunea a fost susţinută de Mănăstirea Antim (părintele stareţ Vincenţiu Oboroceanu) în colaborare cu Ocolul silvic Codrii Verzi şi a fost coordonată de Pr. Iulian Ignat de la Parohia ParculCălăraşi – Vergului, Pr. Ciprian Tudor, preşedinte LTCOR Sector 2, diac Adrian Oancea, de la LTCOR Sector 4, precum şi de părintele Marcel Stavără de la Parohia Icoanei.

Comentarii Facebook


Știri recente