Proiectul „Tineri, plantăm pentru viaţă!”

Filiala Sector 2 şi filiala Sector 4 Capitală ale Ligii Tinerilor Creştini Ortodocşi împreună cu Parohia Parcul Călăraşi – Vergului şi Mănăstirea Antim au implementat sâmbătă, 14 noiembrie 2015, proiectul Natura – darul lui Dumnezeu pentru oameni.

„Acţiunea a fost numită «Tineri, plantăm pentru viaţă» şi a constat în plantarea a aproximativ 2000 de puieţi de gorun şi stejar pe terenul pus la dispoziţie de Mănăstirea Antim în localitatea Bucşani, judeţul Dâmboviţa. A fost o acţiune benefică pentru cei peste 50 de tineri voluntari care au participat cu entuziasm şi dăruire la plantare. Acţiunea «Tineri, plantăm pentru viaţă» va continuă şi în primăvară anului 2016”, a precizat Pr. Ciprian Tudor, preşedinte LTCOR Sector 2.

După cum informează Pr. Ciprian Tudor, acţiunea a fost susţinută de Mănăstirea Antim (părintele stareţ Vincenţiu Oboroceanu) în colaborare cu Ocolul silvic Codrii Verzi şi a fost coordonată de Pr. Iulian Ignat de la Parohia ParculCălăraşi – Vergului, Pr. Ciprian Tudor, preşedinte LTCOR Sector 2, diac Adrian Oancea, de la LTCOR Sector 4, precum şi de părintele Marcel Stavără de la Parohia Icoanei.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente