Proiectul social „Sfântul Ioan cel Milostiv”, la un an

Proiectul social „Sfântul Ioan cel Milostiv” prin care persoanele nevoiașe de pe raza Parohiei „Sfânta Treime” din Cluj-Napoca, primesc zilnic și gratuit masa de prânz, a ajuns la un an de desfășurare. Ocrotitorul proiectului este prăznuit de Biserica Ortodoxă în data de 12 noiembrie, iar cu această ocazie, în ajunul sărbătorii, marți, 11 noiembrie 2014, de la ora 17:00, Mitropolitul Clujului a oficiat slujba Vecerniei în Parohia „Sfânta Treime”, după cum a declarat pentru Radio Renaşterea parohul bisericii, părintele Cristian Baciu.

„Am organizat un eveniment cu acest prilej, iar de la ora 17:00 l-am avut în mijlocul nostru pe Înaltpreasfințitul Părinte Andrei. A fost un moment de comuniune între întâistătătorul eparhiei noastre și credincioșii parohiei și în același timp o comuniune a credincioșilor parohiei prin care li se oferă ocazia să participe la acest proiect de ajutorare a celor nevoiași”, a spus părintele Cristian Baciu.

Un an de la debutul proiectului social „Sfântul Ioan cel Milostiv”

„Încercăm să îi ajutăm pe cei care au nevoie, pentru susținerea materială, întrucât nu reușesc întotdeauna să-și asigure cele necesare pentru hrana zilnică. Am identificat cazurile sociale din cadrul parohiei noastre , precum și unele situații care ne-au fost solicitate, le-am susținut, chiar dacă nu au aparținut de parohia noastră”, a declarat părintele Cristian Baciu.

Comentarii Facebook


Știri recente