Proiectul catehetic Dar Pascal la final

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, sub coordonarea Părintelui Silviu Boha, inspector pentru catehizare parohială și a Părintelui Daniel Blaj, coordonatorul Circumscripției catehetice Zalău, cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului, s-a finalizat proiectului catehetic „Dar pascal”, aflat la a treia ediție, informează site-ul episcopiasalajului.ro.

Proiectul s-a derulat în perioada Postului Mare și s-a finalizat în Parohia Borza. Au participat copiii de la grupele de cateheză din localitățile: Creaca, Lupoaia, Borza, Ciglean și Prodănești. După slujba Vecerniei, copiii au susținut un concert de pricesne cu caracter pascal, apoi toți cei prezenți au participat la concursurile: „Cel mai frumos ou” și „Cel mai tare ou”.

După aceste momente s-a vernisat expoziția de icoane pe sticlă, realizate de către elevii Școlii Gimnaziale Borza. Icoanele au fost expuse spre vânzare, iar din banii obținuți, Părintele Cristian Oancea va organiza o excursie cu copiii grupei catehetice Borza.

La final copiii au fost răsplătiți cu daruri din partea Parohiei Borza.

Comentarii Facebook


Știri recente