Proiectul Calea mântuirii și în bisericile craiovene

Paraclisul mitropolitan „Madona Dudu” din Craiova va găzdui în fiecare duminică seară, de la ora 18:00, serile catehetice dedicate proiectului „Calea mântuirii”, informează „Ziarul Lumina”.

Sunt așteptați să participe credincioșii cu vârste cuprinse între 18 și 90 de ani, care doresc să cunoască mai bine învățătura de credință a Bisericii Ortodoxe. Fiecare curs va fi prezentat de slujitorii sfântului lăcaș. Duminica aceasta, cea de a III-a a Postului Mare, va fi prezentată tema „Dumnezeu Sfânta Treime”. În sfântul lăcaș, proiectul „Calea mântuirii” a fost lansat la începutul săptămânii acesteia, cu binecuvântarea IPS Părinte Mitropolit Irineu.

Proiectul de catehizare „Calea mântuirii” este implementat în Biserica noastră cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și cuprinde 12 sesiuni. Cursurile sunt concepute de profesori de la Institutul Ortodox de Studii Creștine din cadrul Universității Cambridge, Anglia. În Arhiepiscopia Craiovei proiectul a fost implementat la începutul lunii februarie, în cadrul Parohiei „Eroii neamului”, fiind coordonat de pr. Cristian Grecu.

Comentarii Facebook


Știri recente