Proiecte catehetice în Episcopia Sălajului

Cu binecuvântarea Preasfințitului Petroniu, Episcopul Sălajului, sub coordonarea pr. Silviu Boha, inspector pentru catehizare parohială în Circumscripția catehetică Crasna, și pr. coord. Augustin Câmpean, la Cizer s-a finalizat duminică, 19 decembrie, proiectul catehetic ‘N-am venit să cerem, am venit să dăm’, ediția a II-a, informează ‘Ziarul Lumina’, Ediția de Transilvania. Au participat copii de la parohiile din Cizer, Plesca, Pria, Marin, Pecei, Horoatu-Crasnei, Bănișor și școlile gimnaziale din Cizer și Bănișor. La final, copiii au primit daruri. În aceeași zi, sub coordonarea pr. Silviu Boha, inspector pentru catehizare parohială în Circumscripția catehetică Ileanda, și pr. coord. Alexandru Bande s-a finalizat, în localitatea Rus, proiectul ‘Cu colinda pe Valea Someșului’, ediția a II-a, la care au participat copii de la grupele de cateheză din parohiile Rus, Șimișna, Buzaș, Fîntînele, Fodora, Gâlgău, Poiana Blenchii, copii de la școala gimnazială din Rus. Aceștia au colindat după slujba Vecerniei și au primit daruri.

Proiectul ‘Am venit să colindăm, larg deschideți poarta sufletelor voastre’ s-a finalizat la biserica Parohiei Porți, sub coordonarea pr. Silviu Boha, inspector pentru catehizare parohială în Circumscripția catehetică Nușfalău, și pr. coord. Claudiu Popiț. Au participat 120 de copii de la grupele de cateheză, din șapte parohii, și școlile gimnaziale din zonă. Copiii au colindat și au primit daruri după slujba Vecerniei.

La biserica din Parohia Bădăcin s-a încheiat proiectul ‘După datini colindăm’, sub coordonarea pr. Silviu Boha, inspector pentru catehizare parohială în Circumscripția catehetică Șimleu-Silvaniei, și pr. coord. Cosmin Porcar. Au participat 200 de copii care au colindat și au primit și daruri și, de asemenea, au fost prezente oficialități locale.

‘Biserica tinerii și colindele’, manifestare aflată la ediția a III-a, în Cehu Silvaniei, a avut loc duminică, 19 decembrie, sub coordonarea pr. Silviu Boha, inspector pentru catehizare parohială în Circumscripția catehetică Cehu Silvaniei, și pr. coord. Radu Barbor, la Casa de Cultură din Cehu-Silvaniei, la care au participat copiii de la grupele de cateheză și de la grădinițele și școlile gimnaziale din oraș. După ce au colindat, copiii au primit daruri.

Comentarii Facebook


Știri recente