Proiect educativ interdisciplinar, la Arad

Joi, 29 noiembrie 2012, la Școala Gimnazială „Caius Iacob” din Arad a avut loc un concurs interdisciplinar pentru a sărbători Sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României. Cei 12 participanți, elevi ai claselor a VI-a A și C de la școala organizatoare și de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad, au fost moderați de prof. Beatrice Mandă.

„Împărțiți în 4 echipe au reușit să treacă cu bine de cele 5 probe ale concursului care au vizat Religia, Istoria, Matematica și Limba Română. Astfel, galeria și susținătorii concurenților au aflat amănunte Din viața Sfântului Andrei și despre Marea Unire (probe teoretice), au mers Pe urmele Sfinților români ( probă de oratorie), au fost curioși la proba de abilități practice Drapelul românesc , s-au amuzat la Întrebările glumețe pentru minți istețe (probă de logică și perspicacitate) și au participat activ la Fazanul cu noțiuni, termeni și nume biblice (joc didactic)”, a spus Prof. Beatrice Mandă.

Juriul format din d-nele prof. Mihaela Voștinar, Adina Matei, Georgiana Petic Bătrân, Mihaela Neagoe, Adriana Romanov și d-l prof. Mihai Iovan a urmărit îndeaproape evoluția concurenților, la final răsplătindu-i pe toți cu diplome și premii. Mulțumim pentru aceasta d-nei director Mihaela Voștinar de la școala organizatoare și pr. Mircea Bupte de la parohia Arad Micălaca Veche.

Comentarii Facebook


Știri recente