Programul „Autobuzul şcolar” a fost extins pentru încă cinci unităţi de învăţământ din Bucureşti

Mii de elevi din Capitală au început semestrul al doilea cu o veste bună: programul „Autobuzul şcolar” a fost extins pentru încă cinci şcoli din Bucureşti.

„Având în vedere succesul înregistrat de proiectul-pilot prin care, în toamna anului trecut, a fost introdus autobuzul scolar la Școala nr.195 (Hamburg) din sectorul 3 – cea mai mare din București, unde învață 2.500 de elevi – Primăria Capitalei, cu votul Consiliului municipal, a decis extinderea acestui proiect la încă cinci școli: Pia Brătianu și Herăstrău, din sectorul 1 și la Școala Gimnazială Nr. 279, Școala Gimnazială Sf. Andrei și Colegiul Național Elena Cuza, din sectorul 6”, a anunțat Primarul General Gabriela Firea.

Elevii celor cinci unități de învățământ vor putea utiliza 18 autobuze școlare care vor circula pe 12 trasee, astfel încât să fie acoperite cât mai multe zone de proveniență a elevilor la școlile în cauză.

În total, autobuzele școlare asigură transportul a peste 8.000 de elevi din Capitală.

STB a publicat pe site traseele și stațiile în care vor opri autobuzele școlare. Puteți accesa aceste informații în secțiunea LINII ȘCOLARE.

Foto credit: Info Bucureşti

Comentarii Facebook


Știri recente