Program special pentru Serviciul Colportaj

Ca și în anii trecuți, Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor își va amplifica activitatea economico-misionară pentru a întâmpina pelerinii și credincioșii care vor veni să se închine la sfintele moaște. Magazinele din apropierea Catedralei patriarhale vor avea un program non-stop.

„Și în acest an al mântuirii 2013 Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor cu înalta binecuvântare a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel va încerca și sper că va reuși să fie alături de pelerini ce vor veni la Catedrala Patriarhală cu prilejul hramului. În acest sens, magazinele din jurul Dealului Patriarhiei vor fi deschise în această perioadă non-stop”, a declarat pentru TRINITAS TV Protos. Joachim Bejenariu, Director al Serviciului Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Serviciul Colportaj va colabora și cu studenți ai Facultății de Teologie Ortodoxă din București, a mai spus Protos. Joachim Bejenariu.

Un program special vor avea, zilele următoare, și magazinele de colportaj de pe Calea Victoriei, dar și cel din bulevardul I.C. Brătianu.

Comentarii Facebook


Știri recente