Producții TRINITAS dedicate Sfinților Brâncoveni

TRINITAS TV dedică cea mai nouă producție Sfinților Brâncoveni. Cu ocazia comemorării a trei secole de la jertfa lor martirică, postul de televiziune al Patriarhiei Române vă prezintă filmul documentar „Sfinții Martiri Brâncoveni. Viața, jertfa și cinstirea lor”. Filmul prezintă epoca domnitorului, procesiunea din 1934 cu osemintele domnitorului, între Catedrala patriarhală și Biserica „Sfântul Gheorghe” – Nou și pelerinajul din 21 mai 2014 cu sfintele moaște ale domnitorului martir, organizat pe traseul procesiunii din 1934.

Tot cu prilejul Anului comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni, Radio TRINITAS a lansat compact discul „Imne și balade Brâncovenești”. Materialul conține cântări îngrijite și interpretate de psalții Corului „Tronos” al Catedralei patriarhale.

Cele două producții pot fi cumpărate de la magazinele de carte bisericească sau online, accesând secțiunea Magazin a site-ului trinitastv.ro.

Filmul documentar „Sfinții Martiri Brâncoveni. Viața, jertfa și cinstirea lor”, realizat de Alexandru Trușcă și Petru Mihalea, va fi difuzat duminica aceasta, de TRINITAS TV, de la ora 14:00.

Comentarii Facebook


Știri recente