Pro Vita Iași | Seminar de formare pentru consilierea femeilor însărcinate

La sediul Pro Vita din Iași va avea loc sâmbăta aceasta, de la ora 14:00, seminarul de formare Sidewalk Counseling – consilierea pro viață în stradă, susținut de Bernedette Smyth, fondator şi director al Asociaţiei Precious Life din Irlanda de Nord, Marea Britanie, informează doxologia.ro.

În cadrul evenimentului din 17 iunie 2017 vor fi prezentate modele de bună practică în consilierea de stradă, tehnici de dialogare cu femeile aflate în criză de sarcină, căi de ajutorare pentru evitarea avortului, metode de consiliere primară a femeilor însărcinate aflate în dificultate.

De asemenea, vor fi prezentaţi paşii esenţiali de parcurs în a forma şi coordona un centru pentru femeile aflate în criză de sarcină.

Participarea este gratuită, pe bază de înscriere. Mai multe detalii puteți afla aici.

Bernadette Smyth este fondatorul celei mai importante mişcări pro viață din Irlanda de Nord. Prin eforturile depuse din 1997 până în prezent a reuşit să salveze de la avort sute de copii şi mame. De asemenea, a fost implicată în numeroase acţiuni pentru a păstra avortul ca practică ilegală în Irlanda de Nord, această ţară fiind, alături de Malta, cea mai restrictivă din Europa privind avortul la cerere.

Comentarii Facebook


Știri recente