Pro Vita Iași a prelungit campania de strângere fonduri pentru bursa lunară a 100 de elevi excepţionali

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a prelungit campania de strângere de fonduri prin care va ajuta cu bursă lunară 100 de elevi care provin din familii numeroase şi cu rezultate şcolare excepţionale.

„Timp de o lună am prezentat, pe pagina noastră de Facebook, poveștile impresionante ale celor 100 de bursieri în cadrul campaniei de strângere de fonduri pentru a-i putea susține la studii în anul școlar/ universitar 2022-2023”.

„Până în prezent, am reușit să adunăm fonduri pentru 88 de burse, prin urmare, prelungim campania până la 31 iulie, în vederea colectării resurselor pentru restul de 12 burse”, au transmis organizatorii.

Bursa lunară de studiu este de 200 de lei şi poate fi întrebuinţată pentru aprofundarea studiului, dar și pentru pregătirea de viitor. În completarea acesteia, a fost dezvoltat un program de dezvoltare personală, de orientare vocațională și consiliere în carieră.

Iar din 18 iulie, timp de șase zile, 50 de copii și tineri din județele Iași, Botoșani și Neamț, participă la prima serie a taberei de vară dedicată bursierilor Pro Vita Iași, au mai precizat organizatorii.

Cei care doresc să-i sprijine pe tinerii din acest proiect, pot vedea modalităţile aici.

Foto credit: Montaj Basilica.ro cu imagini de la Facebook / Pro Vita Iași

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Comentarii Facebook


Știri recente