Prin scanarea unui bon fiscal poți să aduci „Sănătate la un click distanță” în mediul rural

Federația Filantropia vă invită să susțineți proiectul „Sănătate la un click distanță” în Campania PROFI intitulată „Un mâine mai bun” pentru a le veni în ajutor persoanelor cu probleme de sănătate din mediul rural.

Prin această campanie, rețeaua de magazine PROFI oferă suma de 1.500.000 lei care va fi distribuită proporțional celor șapte proiecte participante, în funcție de punctele acumulate.

Te costă 0 lei

Oricine poate vota unul dintre proiectele propuse de ONG-uri fără vreo implicație financiară, doar prin scanarea unui bon fiscal.

Alegerea se poate efectua la infochioșcurile amplasate în magazinele PROFI, prin scanarea codului de bare al bonului fiscal primit în urma cumpărăturilor realizate în perioada campaniei: 10 septembrie – 14 octombrie.

Fiecare bon fiscal va fi echivalentul a 10 puncte, indiferent de valoarea cumpărăturilor. Puncte suplimentare pot fi obținute la achiziția produselor sponsor (300, 150, 50 puncte) semnalizate corespunzător la raft. Clasamentul se va întocmi în baza tuturor punctelor acumulate de un proiect, la nivel național.

„Sănătate la un click distanță”

Beneficiarii proiectului „Sănătate la un click distanță” al Federației Filantropia sunt persoanele cu venituri modeste din localități izolate din mediul rural. Unele sunt persoane vârstnice cu pensii mici, altele sunt persoane cu dizabilități sau persoane fără ocupație.

Federația Filantropia urmărește îmbunătăţirea serviciilor de sănătate pentru categoriile amintite prin intermediul telemedicinei-un proiect de consultații medicale la distanță.

Concret, Federația Filantropia împreună cu rețeaua lor de colaboratori și în parteneriat cu administrațiile locale oferă ajutor persoanelor care nu au acces la serviciile specializate ale unui medic.

Cu sprijinul lor, persoane suferind de boli cronice, care se chinuie să-și ducă boala pe picioare, au șansa la consultații, medicamente și tratament de care altfel nu ar putea beneficia.

Vezi mai multe detalii despre proiect pe site-ul campaniei „Sănătate la un click distanță”.


Federaţia Filantropia este o organizaţie privată non-profit care funcţionează cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și reuneşte 23 dintre cele mai active Asociații si Fundații din Patriarhia Română.

Scopul singurei organizații de tip federativ din Patriarhia Română este de a crește impactul si eficiența acțiunilor sociale ale organizațiilor membre sau partenere și a structurilor sociale ale Bisericii Ortodoxe Române, prin integrarea lor într-un răspuns unitar, coordonat și coerent la provocările sociale actuale.

Foto credit: RFI

Comentarii Facebook


Știri recente