Prima conferință duhovnicească în Arhiepiscopia Râmnicului

La Sala „Iosif Episcopul” a Așezământului pastoral-cultural „Sfântul Ierarh Calinic”, aflat în incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului, joi, 28 martie 2013, începând cu ora 18.00, va avea loc prima conferință duhovnicească din cadrul programului Întâlnirilor duhovnicești „Libertatea creștină în iubirea lui Dumnezeu și a oamenilor”, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Conferința cu tema „Creștinul între libertinaj și libertate duhovnicească” va fi susținută de către Pr. Lect. Univ. Dr. Vasile Gavrilă de la Biserica „Sfântul Nicolae – Paraclis Universitar” din București.

Evenimentul este organizat la inițiativa Preasfințitului Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, de către Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Râmnicului, în parteneriat cu A.S.C.O.R. Filiala Rm. Vâlcea și se încadrează în seria manifestărilor dedicate „Anului omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena în Patriarhia Română”, a comemorării a 110 ani de la nașterea Părintelui Acad. Dumitru Stăniloae și a 20 de ani de la trecerea sa la cele veșnice.

Organizatorii îi așteaptă cu drag pe toți cei care doresc să se hrănească duhovnicește din frumoasele învățături și cuvinte ziditoare de suflet. Intrarea este liberă.

Comentarii Facebook


Știri recente