Prezență arhierească în mijlocul comunității creștin-ortodoxe din Vancouver – Canada

Preasfințitul Părinte Ioan Casian de Vicina, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a celor două Americi, va fi prezent în mijlocul comunității ortodoxe române din Vancouver, Canada.

În perioada 19 – 26 aprilie 2013 la bisericile creștin ortodoxe din zona Vancouver va fi oficiată Taina Sfântului Maslu după următorul program:

– vineri, 19 aprilie, ora 18:00, la Biserica „Sfânta Treime” din New Westminster B.C.

– marți, 23 aprilie, ora 18:00, la Biserica „Sfântul Gheorghe” din New Westminster B.C.

– vineri, 26 aprilie, ora 18:00, la Biserica „Sfântul Nicolae” din Surrey B.C., oficiată de Preasfințitul Părinte Ioan Casian de Vicina.

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, de la orele 14:00, se va desfășura conferința cu tema „Sfinții, prietenii lui Hristos, ocrotitorii copiilor”, aceasta fiind cea de-a V-a conferință din această perioadă a anului. În aceeași zi, de la ora 18:30, Preasfințitul Părinte Ioan Casian de Vicina va oficia slujba Vecerniei cu priveghere pentru sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim.

Duminică, 28 aprilie 2013, de la ora 9:00 va fi oficiată slujba Utreniei urmată de Sfânta Liturghie si masa speciala de Florii. După amiaza va avea loc un program special pentru copii și familii.

Comentarii Facebook


Știri recente