Preotul Dan Damaschin organizează Festivalul caritabil Inimo pentru a ajuta zece mii de copii

Preotul Dan Damaschin, paroh la biserica Spitalului de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” din Iași organizează, prin Asociația Glasul Vieții, Festivalul caritabil InimoEvenimentul va avea loc în perioada 19-21 august 2022.

Fondurile colectate în urma acestui eveniment vor ajuta 10.228 de copii fără posibilități materiale să meargă la școală.

„Va fi un festival unicat în România, un festival al familiei. Avem spectacole pentru copii, circ, muzică de cameră, muzică populară, pop, rock” a declarat părintele Dan Damaschin pentru Agerpres.

În cele trei zile de festival vor urca pe scenă artiști de renume precum: Ștefan Bănică jr, Andra, Smiley, Direcția 5, Damian Drăghici, Connect-R, Provincialii, Plăieșii, Surorile Beregoi, Gaşca Zurli și alții.

Festivalul se va desfășura pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași, iar accesul se va face pe bază de donație. Vezi detalii pe site-ul oficial al evenimentului, inimo.ro.

Părintele Dan Damaschin caută voluntari pentru organizarea evenimentului cărora le oferă și o serie de beneficii. Te poți înscrie prin completarea acestui formular.

Totodată, copiii cu rezultate deosebite la învățătură pot primi invitații gratuite la eveniment.

„Știți pe cineva care a luat 10 la Evaluarea Națională, la Bacalaureat sau a făcut o figură frumoasă la vreo olimpiadă din cele internaționale? Îl luați de mânuță, îl aduceți la mine la Biserica Maternității ‹Cuza Vodă› din Iași, iar eu promit că-i fac cinste cu o invitație la Inimo”, a scris pe pagina sa de Facebook Preotul Dan Damaschin.


Pentru efortul constant prin care susține mame aflate în situații dificile, copii și familii fără posibilități materiale din tot județul Iași, Părintele Dan Damaschin a primit anul trecut „Crucea Patriarhală”, cea mai înaltă distincție a Patriarhiei Române.

Sursă foto: Facebook / Dan Damaschin

Comentarii Facebook


Știri recente