Preoţii din Sectorul 1 oferă credincioşilor consiliere duhovnicească prin telefon

Şapte preoţi din şapte parohii ale Protopopiatului Sector 1 Capitală oferă credincioşilor care locuiesc pe raza sectorului consiliere duhovnicească prin intermediul telefonului.

Ajutorul duhovnicesc este acordat în perioada 09-20 aprilie 2020. Clericii pot fi contactați în fiecare zi de luni până vineri între orele 10:00-16:30, iar sâmbătă și duminică între orele 14:00-18:00.

Părintele Protopop Marin Comănescu de la Protopopiatul Sector 1 Capitală a declarat la Radio Trinitas că iniţiativa desfăşurată în parteneriat cu Primăria Sector 1 are un dublu scop.

„Noi, preoţii, vom răspunde în primul rând problemelor ce ţin de asistenţa religioasă. În al doilea rând, ajutăm Primăria să cunoască persoanele care au nevoie şi de ajutor material”.

„Este misiunea noastră ca preoţi să aducem mângâiere şi întărire oamenilor mai ales în această situaţie în care ne aflăm când oamenii sunt izolaţi, lipsiţi de această comuniune care ne ajută pe fiecare să ne întărim”, a spus Părintele Marin Comănescu.

Numele preoţilor implicaţi în acest proiect, dar şi numerele de telefon aferente, sunt disponibile pe site-ul Primăriei Sector 1.

Foto credit: Robert Nicolae

Comentarii Facebook


Știri recente