Premierea elevilor merituoși din Episcopia Severinului și Strehaiei

Episcopia Severinului și Strehaiei i-a premiat marți, 11 iunie 2013, pe elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare desfășurate în cadrul disciplinei Religie – cult ortodox.

Începând cu ora 19.00, la Catedrala Episcopală din Dr. Tr. Severin, reprezentanții Sectorului Învățământ și Tineret din cadrul Episcopiei Severinului și Strehaiei și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți au oferit diplome și premii unei părți din cei aproape 230 de copii care au obținut premii la Olimpiada de religie și la concursurile „Cultură și spiritualitate romanească” și „Ucenicii credinței”, desfășurate în anul școlar 2012-2013.

La eveniment a fost prezent și Preasfințitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei care i-a felicitat tinerii școlari pentru rezultatele obținute și le-a înmânat personal diplomele de recunoaștere a meritelor.

Festivitatea de premiere se continuă și miercuri, 12 iunie, la Catedrala Episcopală, după cum ne-a transmis Cătălin Cernătescu, Redactor Știri Episcopia Severinului și Strehaiei.

Comentarii Facebook


Știri recente