Premiere a elevilor la Școala Christiana

Proiectul de Meditații Școlare a Școlii Christiana și-a încheiat activitatea pe anul școlar 2012-2013 printr-o festivitate de premiere a elevilor merituoși. Coordonatoarea de proiect, Alina Toma, le-a adresat elevilor sfaturi și îndrumări pentru a avea rezultate bune la învățătură și le-a mulțumit profesorilor și voluntarilor pentru implicarea și devotamentul cu care au lucrat în timpul anului școlar, informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania. Apoi, cei mai harnici elevi au fost premiați pentru comportament deosebit, rezultate foarte bune și prezență la cursuri. Premiile au fost înmânate de profesori care i-au felicitat și le-au dat sfaturi pentru viitor.

Proiectul de Meditații Școlare funcționează în cadrul Asociația Filantropică Medical Creștină Christiana, Filiala Cluj, și se adresează elevilor din clasele I-XI, care doresc să își îmbunătățească rezultatele la învățătură, să evite situațiile de corigență sau repetență și să facă performanță școlară.

Anul acesta au fost înscriși 194 elevi, dintre care au avut frecvență bună 124, de la 21 de școli din Cluj Napoca, Florești și Gilău. Aceștia au beneficiat de meditații la matematică, limba română, limba engleză, limba franceză și chimie, precum și de activități recreative și de un atelier de creație. Activitatea a fost desfășurată cu ajutorul a 11 profesori angajați și a 15 profesori și studenți voluntari. Meditațiile vor fi reluate din 1 octombrie 2013, iar înscrierile se vor face începând cu 16 septembrie 2013.

Comentarii Facebook


Știri recente