Pregătiri pentru anul omagial 2014 în Eparhia Giurgiului

Luni, 7 octombrie 2013, la sediul Centrului Eparhial al Episcopiei Giurgiului, în Centrul Cultural „Nichifor Crainic” a avut loc ședința de lucru a Permanenței Consiliului eparhial, prezidată de Preasfințitul Părinte Ambrozie.

Potrivit ordinii de zi, s-au discutat o serie de probleme curente ale sectoarelor Centrului eparhial și au fost dezbătute mai multe teme referitoare la activitatea pastoral-misionară, social-filantropică, patrimonială și culturală din cuprinsul Episcopiei Giurgiului. În cadrul ședinței au fost stabilite priorități ale eparhiei pentru anul 2014 – Anul omagial Euharistic (al Sfintei Spovedanii și al Sfintei Împărtășanii) și an comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni. Cu acest prilej, a fost fixat un grafic al evenimentelor religioase și cultural-editoriale care se vor desfășura în anul 2014 la nivelul întregii eparhii.

De asemenea, în cadrul ședinței Permanenței Consilului eparhial au fost adoptate și măsuri în vederea sprijinirii parohiilor cu venituri reduse, potrivit episcopiagiurgiului.ro

Comentarii Facebook


Știri recente